Forsiden>Brobyggeren feirer 20 år med nytt utseende
Brobyggeren feirer 20 år med nytt utseende

2019-01-29

Det er nå 20 år siden Metodistkirken slo sammen avisen Kristelig Tidende med alle de ulike utgivelsene til ungdomsforbundet, kvinneforbundet og andre deler av kirken.

Tanken var å ha et felles, samlende organ som bandt oss enda bedre sammen og fylte informasjonsbehovet til kirken og medlemmene.

Resultatet var magasinet Brobyggeren som kom ut for første gang i 1999, med Øystein Brinch som redaktør.

Nå ved 20-årsjubileet har vi vært gjennom en "facelift" som vi håper vil falle i smak hos leserne våre. De med digitalt abonnement har fått bladet i dag, og papirutgaven er på vei i posten. Til søndag skal de også være på plass i kirkene for misjonsdagen.

Brobyggeren feirer 20 år med nytt utseende