Forsiden>Gudstjeneste i Bibliotekparken kl. 10.00 søndag 14. juli.
Gudstjeneste i Bibliotekparken kl. 10.00 søndag 14. juli.

2019-07-13

Søndag 14. juli inviteres det til gudstjeneste i Bibliotekparken kl. 10.00. Det er en bryggegudstjeneste også for seilende og deltakende under Tall Ships Races.

Martin Alfsen og hans gospelsangere står for mye av musikken i denne felleskirkelige gudstjenesten.

Dagens predikant er biskop Atle Sommerfeldt. Han skal tale både på norsk og engelsk, av hensyn til alle turistene som besøker Fredrikstad under skutefestivalen.

Bryggegudstjenesten blir på en overbygget scene. Det blir satt frem stoler og krakker nok, slik at alle som ønsker det kan få sitte. Gudstjenesten vil bli holdt ute – uansett vær. Kollekten går til Kirkens bymisjon, som sammen med Fredrikstad kristne råd arrangerer gudstjenesten.

NB! Merk tiden!! KL. 10.00