Forsiden>Sommerfesten er i gang!
Sommerfesten er i gang!

2019-07-25

Velkommen til Stavern og Metodistkirkens Sommerfest 2019. Vi er klare for fire flotte dager med inspirasjon, fellesskap og glede.

Med nesten 300 påmeldte deltakere blir vi flere enn i fjor, og med dagsbesøkende vil det bli en yrende maurtue på plassen. Vi gleder oss!

Om du ikke kan komme hit, så vil du kunne følge møtene på Facebook. Her vil de streames live. Følg med for annonsering på Facebook og her.

På lørdag er det misjonsmarked kl. 13.30. Om du vil oppleve et virkelig yrende folkeliv med metodister fra hele landet, så ta turen innom da.

Vi har også et flott høydepunkt fredag kveld kl. 21.00. Da er det konsert med "Nordnorske stemninger" med bandet Hildring.

Se HER for fullt program.