Barn og ungdom

Fredagsklubben | Konfirmanter | Speidern | Søndagsskolen

I Petrikirken står barn og ungdom helt sentralt. Vi er opptatt av å ha et tilbud for alle og har flere aktiviteter som du kan bli med på

Fredagsklubben

Fredagsklubben er et tilbud vi har for barn fra 4-7.klasse. Fredagsklubben er en klubb for alle i aldersgruppen, uansett om man har en tilknytning til kirken vår eller ikke. Alle er velkommen. På klubben kan du ta med eller møte andre jevnaldrende og sammen finne på noen diverse aktiviteter og leker sammen. Klubben har også en kiosk som serverer enkel mat, drikke og snacks til en billig penge. Petrikirken har over en lenger periode hatt en Fredagsklubb, men under pandemien ble det utfordrende å samles, så nå er Fredagsklubben åpen igjen og vi jobber for en re-start. Klubben er åpen annenhver fredag fra kl.18.00 til 20.00.

Konfirmanter

Konfirmasjonstiden starter på høsten. Vi møtes til konfirmasjonsundervisning  2 timer annenhver uke gjennom året med variert og meningsfullt opplegg med en fin blanding av moro og alvor. Du får oppleve et hyggelig fellesskap og kanskje få deg nye venner for livet. Du vil få muligheten til og dra på leir og dra på turer. Selve konfirmasjonsdagen faller på siste søndagen i april hos oss.

Petrikirken er en del av Metodistkirken i Norge og vi samarbeider også med andre menigheter i noen samlinger og leirer. Det er ikke krav til at du må tilhøre Metodistkirken. Det er heller ikke et krav til at du er døpt. Alle er uansett velkommen!

Som konfirmant i Petrikirken kan du:

  • Finne ut mer om deg selv og troen på Gud
  • Lære mer om Bibelen og hva den handler om
  • Snakke om kristen tro der det er plass til både tro, tvil og undring
  • Bli kjent med menigheten og få være en del av noen gudstjenester
  • Få nye tanker om livet

Les mer om konfirmasjon

Kjølberg Speidergruppe

I Kjølberg Speidergruppe driver vi med aktiviteter for alle aldre, kjønn og folk med alle slags interesser. Vi har plass til enhver som ønsker å være med på masse sosialt, utfordrende, spennende, kreativt, koselig, hyggelig, artig, lærerikt og morsomt. Friluftsferdigheter er ikke en forutsetning for å være med, men det er en fordel å trives utendørs.

Bevern (6-7 år) møter på onsdager kl. 18:15
Småspeidern (8-9 år) møter på onsdager kl. 18:00
Troppen (10-16 år) møter på onsdager kl. 18:00
Rovern (16+ år) ikke fast møtedag
Elgpatruljen torsdager kl. 18:00

Alltid beredt!

Les mer om Kjølberg Speidergruppe

Søndagsskolen

Søndagsskolen er for barn mellom 3 – 14 år og starter ofte med å delta på deler av gudstjeneste for så å gå til søndagsskolen. Her møtes barn og ungdom til hyggelig prat, refleksjon og sosialt samvær, mens man får religiøs opplæring og vi formidler bibelfortellinger.